Navigatie
Logo Theo Groothuizen
loader
Deco Matt
Specialiteit van Theo Groothuizen

Deco Matt 45ml

Pebeo Deco is een goed dekkende acryl op waterbasis dat geschikt is voor de meeste oppervlakken, waaronder karton, papier, canvas, hout, MDF, gips, terracotta, metaal, steen en polystyreen. Kleuren kunnen met elkaar worden gemengd en worden verdund met water - ze zijn binnen 30 minuten droog en binnen 24 uur volledig droog.
De Deco Matt heeft, zoals de naam al zegt, een matte finish en strijkt bijzonder soepel en heeft een hoge lichtechtheid. 
Bijzonder geschikt voor modelbouw en decoraties.

€4,

65
Pebeo Glasverf
Specialiteit van Theo Groothuizen

Pebeo Glasverf 45ml

De Pebeo Vitrail glasverf heeft een assortiment van 27 transparante kleuren met een glanzend resultaat, te vergelijken met glas-in-lood. Deze verf is op "terpentine basis", wat ervoor  zorgt dat het een goede hechting heeft op  glas, polyester, acetaat en andere harde, niet poreuse, ondergronden.
Na 2 uur de verf handdroog en na 10 uur volledig droog.  Het is niet vaatwasmichine bestendig.

 

€5,

90
Porseleinverf
Specialiteit van Theo Groothuizen

Pebeo Porseleinverf

Met de gebruiksvriendelijke Porcelaine 150-verven kun je je borden, vazen ​​en andere projecten in heldere, vrolijke kleuren decoreren.
Porcelaine 150 kan worden toegepast op alle ondergronden die bestand zijn tegen een temperatuur 150 C°, zoals porselein, porselein, geglazuurd aardewerk, terra cotta, metaal, geëmailleerd plaatstaal, koper en glas. 
Na te zijn gebakken in een gewone keukenoven, wordt je kunst permanent, zelfs vaatwasmachinebestendig.

inhoud: 45ml flacons
gereedschap reinigen met water

€6,

50
Specialiteit van Theo Groothuizen

Een acrylverf met een pigment dat het vermogen heeft om natuurlijk en kunstlicht te absorberen en op te slaan. Zodra de lichtbron is verwijderd (d.w.z. wanneer de lichten worden uitgeschakeld of het geverfde object in een donkere ruimte wordt gebracht), wordt er gedurende maximaal 15 minuten een heldere,  gloed uitgestraald. De gloed neemt gestaag af naarmate de opgeslagen lichtenergie vrijkomt.

  • Amsterdam
  • Pebeo

Blijf op de hoogte

Bezoekadres:
Kapelsteeg 2
1811 ER Alkmaar

t 072 5113463
E-mail
Openingstijden:
Di. 10:00 - 17:00
Wo. 10:00 - 17:00

Do. 10:00 - 17:00
Vr. 10:00 - 17:00

Za. 10:00 - 17:00

Op de aankopen zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. Niets van deze site mag worden gekopieerd, en/of geheel of gedeeltelijk worden hergebruikt zonder schriftelijke toestemming van de makers. Webshop ontwerp + bouw: Rebrandt® 2020.

Deze site is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.