Navigatie
Logo Theo Groothuizen
loader
Golden basis-set 6x22ml
Acrrylverf

Golden basis-set 6x22ml

Een perfect setje om kennis te maken met de Heavy body van Golden. Golden heeft de meest pure pigmenten en maakt  geen gebruik van vulmiddelen en andere toevoegingen .

inhoud:
Benzimidazolone Yellow
Naphtol Red light
Ultramarine Blue
Permanent Green
Light, Mars Black
Titanium White.

39,50

€35,

00
Golden Open Landscape Set
Specialiteit van Theo Groothuizen

Golden Open Landscape Set

Acrylverf kan door de snelle droging nogal lastig verwerken als het in de zomer buiten wordt gebruikt. De "Open Acrylic" van Golden is een acrylverf waarbij de verf tijdens de gehele schilderssessie verwerkbaar is. Ideaal voor de zomervakantie!

inhoud:
7 tubes extra fijne acrylverf 22ml
Cadm. Yellow Primrose-Yellow Ochre-Cadmium Red Light-Alazarin Crimson--Ultamarin Blue-Manganese Blue-Sap Green, tube titaanwit 59ml, 1 flacon met 30ml verdunner

59,50

€53,

50
Golden HB 59ml
Specialiteit van Theo Groothuizen

Golden Heavy Body

Deze acrylverf heeft een uitzonderlijk gladde, boterachtige consistentie. Het palet Heavy Body bevat het grootste assortiment unieke zuivere pigmenten in een 100% acrylemulsie die beschikbaar is voor professionele kunstenaars. Deze kleuren bieden uitstekende duurzaamheid en lichtechtheid. Omdat de kleuren van Heavy Body de hoogst mogelijke zuiverheid hebben en dus geen matteringsmiddelen bevatten, zal de glans van elke kleur anders zijn.


assortiment 59ml tubes
titaanwit in 150ml tubes en 1 liter potten

€12,

15
Golden Open 59ml
Specialiteit van Theo Groothuizen

Golden Open 59ml

OPEN Acrylics zijn een langzaam drogende verf met een iets zachtere consistentie dan onze Heavy Body-verfsoorten. Dikke applicaties kunnen extreem langzaam drogen, daarom raden we aan dat artiesten de OPEN-kleuren slechts dun gebruiken (<1 mm). Het langzaam drogende vermogen van maakt het ook geschikt voor sommige printtechnieken.

assortiment 59ml tubes
titaanwit in 150ml tubes

€14,

10
Golden Fluid
vloeibare acryl

Golden Fluid

Golden Fluid Acrylics hebben dezelfde pigmentdichtheid als de Heavy Body Acrylics, maar in een dikte vergelijkbaar met zware room. 
Het laat zich makkelijk mengen met alle acrylkleuren en gels, mediums en gesso. Fluid Acrylics zijn extreem veelzijdig en ideaal voor fijn penseelwerk, watermediatechnieken en nog veel meer. 

assortiment 30ml flacons

 

€8,

50
Specialiteit van Theo Groothuizen

Golden Open Mixing set

OPEN Slow-Drying Acrylics hebben een unieke werkeigenschap die het mengen, blenden en glaceren en het maken van fijne details vergemakkelijkt. Deze set met acht kleuren is in staat om enkele van de helderste mixen te produceren voor een breed scala aan tinten en tinten. De set bevat een referentiegids/poster met verhoudingen voor het mengen van populaire kleuren. OPEN-kleuren kunnen worden gemengd met Fluid- en Heavy Body-kleuren om de droogtijd te beheersen.

Inhoud:
Benzimidazolone Yellow Light
Benzimidazolone Yellow Medium
Naphthol Red Light 22ml
Quinacridone Magenta 22ml
Dioxazine Purple 22ml
Phthalo Blue (Green Shade) 22ml
Phthalo Green (Blue Shade) 22ml
Titanium White 59 ml
OPEN Thinner 30 ml

61,50

€52,

50
Golden Open introset 6x22ml
Specialiteit van Theo Groothuizen

Golden Open introset 6x22ml

Introductieset "traditional" met 6 tubes 22ml extra-fijne acrylverf . Deze acrylverf droogt aanmerkelijk langzamer dan de tradionele acrylverf. Hierdoor is de verf een perfect product voor glaceren, schilderen in de open lucht, monoprinten en screenprinting.

Inhoud:

Indischgeel (imit.)
Alizarin Crimson (imit.)
Ultramarijnblauw
Sapgroen (imit.)
Van Dijckbruin (imit.
Titaanwit.

35,50

€29,

75
0000918-0

Golden Fluid acrylset 8x15ml

Een set acrylverf  met geconcentreerde, hoogwaardige pigmenten met de hoogste lichtechtheid.   Het is een vloeibare verf, die qua dikte overeenkomt met die van volle yoghurt. Met gelmedium is deze verf makkelijk op te pompen tot een een "heavy body" , zonder zichtbaar verlies van kleurkracht. Gecombineerd met airbushmedium te gebruiken voor airbrush e.d.  Verdunt met water uitstekend geschikt voor aquareltechnieken
Kortom: een veelzijdige verf, ideaal geschikt voor vele verschillende schildertechnieken.

 

45,80

€39,

95

Blijf op de hoogte

Bezoekadres:
Kapelsteeg 2
1811 ER Alkmaar

t 072 5113463
E-mail
Openingstijden:
Di. 10:00 - 17:00
Wo. 10:00 - 17:00

Do. 10:00 - 17:00
Vr. 10:00 - 17:00

Za. 10:00 - 17:00

Op de aankopen zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. Niets van deze site mag worden gekopieerd, en/of geheel of gedeeltelijk worden hergebruikt zonder schriftelijke toestemming van de makers. Webshop ontwerp + bouw: Rebrandt® 2020.

Deze site is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.