Navigatie
Logo Theo Groothuizen
loader
Miniature painting
Specialiteit van Theo Groothuizen

Een ruime keus uit penselen waar gedetailleerd gewerkt moet worden.

  • Da Vinci Mico-Nova
  • Winsor & Newton serie 7
  • Raphael Precision
  • Da Vinci Maestro serie 10
Specialiteit van Theo Groothuizen

Miniatuurschilders gebruiken de zogenaamde "drybrush-techniek" om o.a. roest en vuil na te bootsen en om verweringseffecten te creëren. Deze versies zijn gemaakt van witte synthetische vezels, die het natuurlijke geitenhaar imiteren. Het voordeel van dit haar is een duurzamere vezel, die zelfs na intensief gebruik niet breekt en een lange levensduur van de borstel garandeert.

Verf
Specialiteit van Theo Groothuizen
  • Golden Fluid
  • Mototow
  • Schmincke liquid
  • Pebeom
  • Maimeri rainbow
CE900250027

Cernit Polymeerklei "Number One"

Een goed verwerkbare polymeerklei die uithardt door te bakken op een temperatuur van 110 °C tot 130°C  in een keukenoven. Na het bakken is Cernit zo stevig dat je het verder kunt bewerken door te vijlen, schuren, boren etc.  Met acrylverf is het gemaakte object te beschilderen

kleur: wit
inhoud: 250gram

€9,

50
Specialiteit van Theo Groothuizen

Copic Airbush System (ABS)

Luchtadapterset voor het creëren van airbrush-effecten door simpelweg een Classic marker te bevestigen. Hiermee kan met Copic Marker eenvoudig airbrush-effecten zoals verlopen en halftonen worden toepassen gemaakt
NB: Dit is exclusief  compressor!!

€47,

45
Compressor AC-100
Specialiteit van Theo Groothuizen

Compressor AC-100

Voordelige en betrouwbare membraan-compressor. Druk is regelbaar en is voorzien van een olie- en vochtafscheider.
Het geluidsniveau is te vergelijken met een koelkast die aanslaat.

inclusief luchtslang met 1/8"  aansluiting. 

€302

DEN1300

Loeplamp "Mag Lamp XL"

Een ideale loeplamp waar details belangrijk zijn. Rondom de grote glazen lens verlichten 56 lichtsterke daglicht LED's het werk. De verlichting is in 2 stappen dimbaar. De glazen lens heeft een diameter van ruim 17 cm en vergroot 1,75x. Met de inwendig versterkte arm met veren en met de draaibare kop brengt u de loeplamp in elke positie.

€187

Deco Matt
Specialiteit van Theo Groothuizen

Deco Matt 45ml

Pebeo Deco is een goed dekkende acryl op waterbasis dat geschikt is voor de meeste oppervlakken, waaronder karton, papier, canvas, hout, MDF, gips, terracotta, metaal, steen en polystyreen. Kleuren kunnen met elkaar worden gemengd en worden verdund met water - ze zijn binnen 30 minuten droog en binnen 24 uur volledig droog.
De Deco Matt heeft, zoals de naam al zegt, een matte finish en strijkt bijzonder soepel en heeft een hoge lichtechtheid. 
Bijzonder geschikt voor modelbouw en decoraties.

€4,

65
Molotow filler
UFA423

Molotow filler

Witte, vullende primer in een spuitbus. Deze Special Primer zorgt voor een goede hechting, een egale  ondergrond en werkt kleine oneffenheden weg.
De primer droogt snel en heeft een uitstekende dekking.

Molotow
400ml

€10,

45
Specialiteit van Theo Groothuizen

Gebruiksklare precisie boetseerklei. De plastiline(e) behoudt zijn volume en is 100% herbruikbaar. Het verhardt niet en droogt niet aan de lucht. Precisie boetseerklei die vooral gebruikt wordt voor beeldhouwwerk, de vervaardiging van achtergronden, impressies en mallen, voor de restauratie van kunstvoorwerpen en versieringen, voor precisie-impressies en de vervaardiging van prototypes. Deze boetseerklei is ook geschikt voor beginners en hobbyisten die willen beginnen met boetseren of het willen perfectioneren

Blijf op de hoogte

Bezoekadres:
Kapelsteeg 2
1811 ER Alkmaar

t 072 5113463
E-mail
Openingstijden:
Di. 10:00 - 17:00
Wo. 10:00 - 17:00

Do. 10:00 - 17:00
Vr. 10:00 - 17:00

Za. 10:00 - 17:00

Op de aankopen zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. Niets van deze site mag worden gekopieerd, en/of geheel of gedeeltelijk worden hergebruikt zonder schriftelijke toestemming van de makers. Webshop ontwerp + bouw: Rebrandt® 2020.

Deze site is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.