Navigatie
Logo Theo Groothuizen
loader
Primers
Acrylverf

Een Gesso-primer zorgt voor dat de acryl- of olieverf een perfecte hechting heeft op vele ondergronden. Meestal wordt gebruik gemaakt van witte gesso, maar afhankelijk van de wens is er ook zwarte gesso. Wilt u de ondergrond in zicht laten, gebruik dan een transparante gesso.

Ook voor droge en natte technieken als pastel of aquarelverf zijn er speciale primers.
 
 

 

Mediums  & Gels
Acrylverf
Droogt de verf te snel, is de verf te dik of te vloeibaar om mee te werken of is de verf niet mat genoeg? We hebben een heel scala aan producten van diverse merken om de verf naar uw wensen aan te passen.
 
 
Effect Mediums
Acrylverf
Met effectmediums kunt u nieuwe effecten aan je werk toevoegen.
 
 
 

 

Vernissen
Acrylverf
Een beschermlaag over je werk is nodig om het beschermen tegen stof, UV-licht en andere invloeden van buitenaf. De vernislaag bepaalt ook de uiteindelijke glansgraad van het werk; van mat tot glanzend. De schilderij vernissen zijn flexibel en met de juiste oplosmiddelen ook weer te verwijderen.
 
 
Acrylverwijderaar 75ml
Specialiteit van Theo Groothuizen

Acrylverwijderaar 75ml

Met Amsterdam acrylverwijderaar kun je je penselen reinigen, zelfs nadat de verf al is opgedroogd. Dit volledig biologisch afbreekbare medium laat opgedroogde acrylverf oplossen van penselen en ander schildergereedschap.  Niet geschikt voor het verwijderen van gedroogde vernislagen, dit kan de acrylverf beschadigen

Hoe te gebruiken:

  • Giet wat van de vloeistof in een glazen pot totdat een deel van de huls (metalen deel van het penseel) is bedekt, doe je penseel erin en laat het een uur weken. Zorg ervoor dat je niet te veel van de verwijderaar toevoegt, want dit zal ook de lak op de steel van je penseel oplossen.
  • Maak je penseel daarna schoon met water en zeep.
  • Breng het haar terug in de oorspronkelijke vorm, laat het platliggend drogen en je penseel is klaar om opnieuw te worden gebruikt.
  • Kan huidirritatie veroorzaken

artno.:   24283013

€9,

00

Blijf op de hoogte

Bezoekadres:
Kapelsteeg 2
1811 ER Alkmaar

t 072 5113463
E-mail
Openingstijden:
Di. 10:00 - 17:00
Wo. 10:00 - 17:00

Do. 10:00 - 17:00
Vr. 10:00 - 17:00

Za. 10:00 - 17:00

Op de aankopen zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. Niets van deze site mag worden gekopieerd, en/of geheel of gedeeltelijk worden hergebruikt zonder schriftelijke toestemming van de makers. Webshop ontwerp + bouw: Rebrandt® 2020.

Deze site is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden zijn van toepassing.